Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 200 Kč a máte dopravu ZDARMA

 

Doprava nad 1 200 Kč ZDARMA
Vlastnoručně vyráběné náramky z minerálů
Lapače snů z přírodních materiálů


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu

1. Udělujete tímto souhlas Hračky jako dárky s.r.o., se sídlem Vikletice 3, 43801 Žatec, IČ 08585962, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefonní číslo
  • fakturační adresu
  • dodací adresu
  • historii objednávek

2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

  • zřízení a administrace uživatelského účtu
  • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku

3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 8 let a to za účelem:

  • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
  • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.


6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.


7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Tygří oko: Bude vás bedlivě chránit na každém kroku
29.11.2022
Tygří oko: Bude vás bedlivě chránit na každém kroku
Tygří oko patří mezi velice oblíbené drahé kameny. Pro svůj atraktivní vzhled se využívá při výrobě půvabných šperků, ale připisují se mu rovněž magic... číst celé
Obsidián: Úchvatné sopečné sklo se silnými schopnostmi
10.11.2022
Obsidián: Úchvatné sopečné sklo se silnými schopnostmi
Obsidián, který je jedním z nejúžasnějších druhů sopečného skla, poutá pozornost lidí po dlouhá tisíciletí. Vyniká svým vzhledem, složením i vlastnost... číst celé
7 tipů na originální vánoční dárky
04.11.2022
7 tipů na originální vánoční dárky
Vánoce jsou časem klidu, radosti a nezapomenutelných okamžiků. Neodmyslitelně k nim patří také dárky, které mají za úkol potěšit naše blízké. Přemýšlí... číst celé
Ametyst: Fialový krasavec, který je symbolem čistoty a meditace
26.10.2022
Ametyst: Fialový krasavec, který je symbolem čistoty a meditace
Ametyst patří mezi nejznámější a nejvyhledávanější odrůdy křemene. Nepřehlédnutelný je zejména pro svůj nádherný fialový odstín, a tak není vůbec divu... číst celé
Nepropásněte novinky a slevy!

 

Plaťte u nás bezpečně

 

2022 © Vytvořeno s pozitivní energií
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz