Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 200 Kč a máte dopravu ZDARMA

 

Doprava nad 1 200 Kč ZDARMA
Vlastnoručně vyráběné náramky z minerálů
Lapače snů z přírodních materiálů


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu

1. Udělujete tímto souhlas Hračky jako dárky s.r.o., se sídlem Vikletice 3, 43801 Žatec, IČ 08585962, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefonní číslo
  • fakturační adresu
  • dodací adresu
  • historii objednávek

2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

  • zřízení a administrace uživatelského účtu
  • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku

3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 8 let a to za účelem:

  • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
  • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.


6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.


7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Amonit: Léčivý posel dávnověku
05.06.2022
Amonit: Léčivý posel dávnověku
Na první pohled připomíná poněkud zvláštní spirálovitě stočený kámen. Ve skutečnosti se však od hornin a minerálů odlišuje, a to především svým původe... číst celé
Pozoruhodný jantar: Půvabný šperk i první pomoc při prořezávání zoubků
21.04.2022
Pozoruhodný jantar: Půvabný šperk i první pomoc při prořezávání zoubků
Jantar je velice oblíbeným šperkařským kamenem. Na první pohled upoutá svou nádhernou medovou až zlatavou barvou. Dopustit na něj nedají zejména rodič... číst celé
Tajuplný šungit udivuje svým stářím, složením i účinky
13.04.2022
Tajuplný šungit udivuje svým stářím, složením i účinky
Pozoruhodný šungit poutá stále větší pozornost vědců i široké veřejnosti. Vyniká nejenom svým stářím a vskutku neobvyklým složením, ale zejména široký... číst celé
Horoskop a drahé kameny: Který se k vám nejvíce hodí?
17.03.2022
Horoskop a drahé kameny: Který se k vám nejvíce hodí?
Jednotlivým znamením zvěrokruhu dal osud do vínku odlišné osobnostní rysy, povahové vlastnosti, schopnosti a nadání. A protože je charakteristika každ... číst celé
Nepropásněte novinky a slevy!

 

Plaťte u nás bezpečně

 

2022 © Vytvořeno s pozitivní energií
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz