Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 200 Kč a máte dopravu ZDARMA

 

Doprava nad 1 200 Kč ZDARMA
Vlastnoručně vyráběné náramky z minerálů
Lapače snů z přírodních materiálů


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Hračky jako dárky s.r.o., se sídlem Vikletice 3, 43801 Žatec, IČ 08585962, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Pozoruhodný jantar: Půvabný šperk i první pomoc při prořezávání zoubků
21.04.2022
Pozoruhodný jantar: Půvabný šperk i první pomoc při prořezávání zoubků
Jantar je velice oblíbeným šperkařským kamenem. Na první pohled upoutá svou nádhernou medovou až zlatavou barvou. Dopustit na něj nedají zejména rodič... číst celé
Tajuplný šungit udivuje svým stářím, složením i účinky
13.04.2022
Tajuplný šungit udivuje svým stářím, složením i účinky
Pozoruhodný šungit poutá stále větší pozornost vědců i široké veřejnosti. Vyniká nejenom svým stářím a vskutku neobvyklým složením, ale zejména široký... číst celé
Horoskop a drahé kameny: Který se k vám nejvíce hodí?
17.03.2022
Horoskop a drahé kameny: Který se k vám nejvíce hodí?
Jednotlivým znamením zvěrokruhu dal osud do vínku odlišné osobnostní rysy, povahové vlastnosti, schopnosti a nadání. A protože je charakteristika každ... číst celé
Nepropásněte novinky a slevy!

 

Plaťte u nás bezpečně

 

2022 © Vytvořeno s pozitivní energií
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz